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워드팁 해석
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오하이오(Ohio) 주립대학의 토양 과학자인 라탄 랄(Rattan Lal) 박사에 따르면, "지구 토양의 탄소 함량이 2%만 증가해도 대기 중으로 방출되는 모든 온실 가스 배출의 100%를 상쇄할 수 있습니다."
리스토어 캘리포니아 리뉴어블?(Restore California Renewable) 레스토랑 프로그램은 캘리포니아 식당 주인들에게 고객 요금에 1%를 더 부과할 수 있는 옵션을 제공합니다.
이 계획에서 모은 자금은 농부들이 기후 친화적인 방법으로 농업을 실천하도록 돕는 데 사용됩니다.
식당 경영자 앤서니 민트(Restaurateur Anthony Myint)는 몇 년 전, 레스토랑 소유주들 사이에서 탄소 중립에 대한 인식을 높이기 위한 비영리 단체인 다년생 농업 구상 (Perennial Farming Initiative)을 시작했습니다.
그는 자신의 식당에서 3%의 기후 변화 세금을 도입했지만, 이것 때문에 그의 고객들이 발길을 끊지는 않았습니다.
새로운 연구는 이러한 변화가 기후 변화를 역전시킬 수 있다는 것을 보여줍니다
그들은 에너지 사용, 서빙된 동물성 단백질 섭취량, 식당에서 또는 식당으로 이루어지는 배달 및 배송의 빈도와 낭비된 음식량 등과 같은 특정 기여 요인을 포함한 식당의 총 "푸드프린트(foodprint)"에 대해 식당 주인을 교육합니다.

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[781호] Charging More to Reverse Climate Change
Charging More to Reverse Climate Change0According to Dr. Rattan Lal, a soil scientist at Ohio State University, “A mere 2 percent increase in the carbon content of the planet’s soils could offset 100 percent of all greenhouse gas emissions going into the atmosphere.” The Restore California Renewable Restaurant Program gives the option to California restaurant owners to charge an additional 1 percent to their customers’ bill. The funds collected from this initiative goes toward helping farmers practice agriculture in a climate-friendly way.
Restaurateur Anthony Myint started the Perennial Farming Initiative a few years ago, a nonprofit aimed at raising awareness of going carbon neutral among restaurant owners. He introduced a 3 percent climate change tax in his own restaurant, but this hasn’t turned away his customers. New research shows that these changes could reverse climate change. They educate restaurant owners about the total “foodprint” of a restaurant, including specific contributing factors such as energy use, amount of animal protein served, number of deliveries made to and from the restaurant, and the volume of food wasted.

Hanna Jeong
Staff Reporter